Freitag

Az Aprótalpúitok

szobájának rendjéről kérdeznélek Benneteket, de félek a válaszoktól.

Hogy miért?
Mert nálunk újabban elég sz.. a helyzet.
Katasztrofális.
Félek, hogy máshol is.
....ééééés, hogy ez a normális.

Ez a normális?

6 Kommentare:

  1. Kemény harcot folytatunk egymás ellen... :) Tökéletes rend még nincs, de azért reménykedünk az apjukkal (főleg ő, mert nagyon nagyon rendmániás). :D

    AntwortenLöschen
  2. Vekerdy tanár úr azt mondja, nem baj a kupi a saját szobájukban, csak néha "vágjatok" ösvényt, és kész!!:)(eléggé liberális az biztos)

    AntwortenLöschen
  3. Én nem vagyok kompetens a témában... majd talán a lányom... drukkolok neki :)

    AntwortenLöschen
  4. Szerintem meg a rendmanias szulo monnyon le... :)) nagy ikeas ladak, amikbe beleburithatok a katonak es autok, egy szekreny ahova mindig becsuletesen el lehet pakolni a tarsasjatekokat, egy szennyestarto a szennyesnek es kovetkezetesseg... Legalabbis nekem au-pair koromban ket hasonlo koruval ez mukodott. :) addig amig a szekrenyajto racsukodott a jatekokra, megegyeztunk. Egyesek hisznek benne (es kiprobaltam parszor es bejott), hogy ha valami egyszeru dallammal enekelgetjuk hogy 'rendrakas, itt a rendrakas ideje', akkor a gyerek mozdulni fog mint nadas a nyari szelben. Egeszen addig amig nem parancsot teljesitese miatt kell abbahagynina jatekot. En mi dig pakoltam a gyerekekkel. Ok gyerekek...

    AntwortenLöschen
  5. Időnként begorombulok, és akkor az idősebbik rendet rak. A kicsi viszont egy kis szörnyeteg, nagy ártatlan kék szemekkel néz és egész rendrakás alatt kb. 2 dolgot, ha elrak, de azt is csak úgy, ha kifejezett utasítást adok, hogy mit és hova tegye. :o) Pedig már nem kisbaba, 8 éves. :o)

    A gyerek rendetlen, de nem is nagy baj, ha van ajtó rácsukni a disznóólra. ;o)

    AntwortenLöschen
  6. Nagyon köszönöm, hogy megválaszoltátok A kérdést!

    Összegzem.
    Nem olyan nagy gond a rendetlenség, mindaddig, míg az ő szobájukban hömpölyög. (Engem zavar, így nyilván bennem van a hiba.)

    Olykor elég ösvényt vágni. (Igen, van, hogy ezzel a módszerrel élünk.)

    Nincs házias lányom. Ugye, semmilyen sincs. (Nagy valószínűséggel, már nem is lesz. :-( )

    Igaz, mit foglalkozom azzal, hogy bokáig gázolunk az építőkockákban/ műanyag katonákban/ csokitojás-meglepetésben/ vagy nemtom' miben.
    (Műanyag ládáink vannak. Üresen. -De most komolyan: az énekelés, tényleg öztönzőleg hat, nagyon köszönöm, hogy eszembe juttatad!!! Az is lehet, hogy nem kérnem kellene, hanem tényleg parancsolni - jó, tudom hogy az ellenkezőjét írtad, csak viccelek!)

    Nálunk, a nagyot nehezebb rávenni, hogy csak legalább segítsen a rendrakásban. (A kék szem és a kora amúgy passzol, ahogy a körülmények is...)

    AntwortenLöschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.