A szombatot hármasban töltöttem a duzzogókkal. A kis engesztelhetetleneket magukra hagyva, jobb híján sütöttem. Linzert ismét, mert múltkor akkora sikere volt és a régi kedvecet, a mandulás-csokis kekszet...
Mert nagyon lágy a tésztája, nehéz lenne szeletelni... Ill. hűtés nélkül egyeltalán nem lehet. Nem szoktam éjszakára hűtőbe rakni, elég 3 óra is, míg teljesen megdermed... Egyébként korábban este szoktam megformázni és reggel sütöttem ki...
A megformázásról jutott eszembe: a kép megmutatja, hogy szoktam csinálni. Hengereket csinálok a csokisból és téglalapot a világos masszából, egymásba tekerem őket és csak aztán, már alufóliástól laposítom négyszögletesre, mert aaannyira lágy, hogy különben csak nagyon nehezen menne.
Majd írd meg, Neked hogy ízlik! Nálunk nagyon szereti mindenki.
Itt nem árulom el... biztos megérted. Írj az e-mail címemre, ha tényleg érdekel, úgy válaszolok. (jokischbergiregek kukacgmailpontcom)
miért kell éjszakára hűtőbe tenni, és pontosan mennyi ideig tart egy 'éjszaka'?
AntwortenLöschenÉs Thea, hol van Jokischberg, mert az angol google maps nem tudja... :)
Mert nagyon lágy a tésztája, nehéz lenne szeletelni... Ill. hűtés nélkül egyeltalán nem lehet.
AntwortenLöschenNem szoktam éjszakára hűtőbe rakni, elég 3 óra is, míg teljesen megdermed...
Egyébként korábban este szoktam megformázni és reggel sütöttem ki...
A megformázásról jutott eszembe: a kép megmutatja, hogy szoktam csinálni. Hengereket csinálok a csokisból és téglalapot a világos masszából, egymásba tekerem őket és csak aztán, már alufóliástól laposítom négyszögletesre, mert aaannyira lágy, hogy különben csak nagyon nehezen menne.
Majd írd meg, Neked hogy ízlik! Nálunk nagyon szereti mindenki.
Itt nem árulom el... biztos megérted.
Írj az e-mail címemre, ha tényleg érdekel, úgy válaszolok. (jokischbergiregek
kukacgmailpontcom)