Donnerstag

!!!

Ritkán nézünk tv-t, így könnyen lehet hogy nem újdonság és mások már rég átestek a sokkon, de milyen az már, hogy egy mesterszakács leveskockát reklámoz...?

Kommentare:

 1. Ritkán néztek TV-t , tehát biztos azt sem tudod, hogy a mesterszakács felesége a 3. gyermeküket várja és közben kiderült, hogy van még egy házasságon kívül született kisfia is. Aki ráadásul ugyanazt a nevet viseli, mint az apja és az egyik bátyja..... 4 gyermeket nem kis pénz felnevelni.....
  - Anyukám rajong a pletykalapokért - néha beleolvasok...:D

  AntwortenLöschen
 2. Ezek szerint az életében nem igazán mesterkedik emberünk...
  Néha? :-D

  AntwortenLöschen
 3. Hiszed vagy sem, konkrétan addig cseszeget, míg el nem olvasom..... Az unokái nevét néha kicsit összekeveri, de hogy ki főz ma a tv-ben és ő éppen kivel fut, azt 1000%-ra tudja! Vegyük úgy, hogy naprakész - mi tagadás jobban örülnék, ha a tőzsdéhez értene ennyire ;-)

  AntwortenLöschen
 4. Ez valami magyar mesterszakacs? mert en Marco Pierre White-rol tudom hogy azt reklamoz a Briteknel. Eredetileg ugy szolt a szlogen, hogy 'a legjobb dolog ami a fozessel tortent, persze csak utanam'.

  Nem kellett sok hogy roviditsek a mondatot... :)

  AntwortenLöschen
 5. ŐŐŐŐ.. a vicces az, hogy mit látom mindhárman más-más országban élünk, tehát az is lehetséges , hogy 3 különböző szakácsra gondolunk :D:D Akkor elnézést, én a magyarra gondoltam! A többire nem biztos, hogy igaz a gyerek-dolog ! ;-)

  AntwortenLöschen
 6. Isten hozott MuciFoci!

  :-)
  Ahogy 'anyu' is, én is a magyarra gondoltam.
  Ezek szerint máshol is félrenyúlnak ezek a drága m.szakácsok!?

  AntwortenLöschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.