Montag

Visszaszámlálás -még négy nap /válsz MuciFocinak

...és akkor még el sem meséltem mindent.
Az hagyján, hogy nem tudott megbízható információkkal szolgálni, de a tudtunk nélkül (itt a lényeg) családi programokat szervezett*.

Az alap elképzelés és óhaj az volt, hogy legalább két napot tölthessünk a Városban, ő azt mondta nem gond, úgy lesz, mert az első napokban ott tudunk aludni a nővérénél, a belvárosban -ezt már meséltem. Azt is előre kikötöttük, hogy nagyon köszönjük az ottalvás lehetőségét, és természetesen mi valóban épp csak ott aludtunk volna, aztán köd előttünk, köd utánnunk,- mi nem szerettünk volna terhéle lenni senkinek, mi az ételt is megoldottuk volna... és szándékoztunk otthagyni valamennyi kézpénzt a felmerülő költségekért.
Azt sem írom már le még egyszer, milyen összevissza infőkkal őszített minket.

Amibe nehezen nyugodtam volna bele, az az alig több, mint egy napos városban tartózkodás, utána utazás vissza északra a nagymamához (ahol ekkora már jártunk volna -taxival egyenesen a reptérről, komoly sommáért persze.), ahol anyuka várt volna minket étellel.
Amikor ezt meghallottam erősen elgondolkoztam, hogy visszamondjam a repjegyet, mert már aludni sem tudtam nyugtalanságomban. Közben meg tudtam, hogy a többiek szintén álmatlanul forgolódnak, de akkor még jött a többi terv, de akkor már Mucit is szerves része volt az utazásnak, ugyanis felajánlotta: keres nekünk szállást. Talált. Intézkedett, a társaság pedig megnyugodott.

Ma reggel pedig megérkezett a kofferem.

*Hétfőre húgocska szülinapi bulija családi körben, kiegészítve velünk, előtte bevásárlás hugicának valamiyen ajándék, meg a partyra ugye szintén bevásárolni, meg a nagymamának is, hiszen ott alhatunk nála, aztán este disco. Másnap nem tudom kihez, hova, majd szerdán, az utolsó napunkon vissza a városba, ill. a reptérre 60Fontos vonatjeggyel/ fő.

Így, a szállás költségével olcsóbban jövünk ki, mint a rengeteg utazgatással és a bevásárlásokkal, arról nem is beszélve, hogy mindez homlokegyenest más tervek, mint amit mi szerettünk volna.
...igen, megoldódott, hála Neked!
Köszönöm!

6 Kommentare:

  1. Jaj de jó, hogy minden megoldódott! :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. A ténytől, egészen kisimult a csapat.
      Mivel már csak egy nap van vissza, már ezért nem tudnak aludni...
      Én igen, mint a bunda. :-)

      Löschen
  2. Azért nem írsz, mert nagyon csomagolsz? (először azt írtam, lázasan, de remélem, nem lázasan :) ) nagyon szép utazást!!!!!!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Az a helyzet, hogy már megint a fején találtad a szöget: betegek voltunk. Szombaton A., aztán keddig mi D.-vel. Lázat mértünk, nyomtuk az ágyat és ha épp ébren voltunk, szemkontaktussal kommunikáltunk. Remek volt.
      A kiesett napok miatt most tornádóként sürgök-forgok a házban, de már tudom: úgysem végzek el mindennel...

      De Anyu jön, így nincs veszve minden, meg lesz mentve a haza!

      Löschen
  3. Most már akkor menjen minden a legjobban, a betegségek bújjanak el, irgum-burgum macskanadrág! :)

    AntwortenLöschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.