Dienstag

Hírek

Nem járatunk külön írott sajtót, mert három féle ingyenes hetilap is jön, amiket átböngészek ugyan, de azt nem mondanám, hogy végigolvasom. D. is, magam is a szükséges információk javát, esténként, az internetről szerezzük be.
Egyszerűbb, költségmentesebb, ennyi.

Nem is nagy szám egy-egy ilyen lap: itt nagy keletje van a csoportos fotók megjelenésnek. A hírek maguk alig öt- nyolc mondatosak, egyenszövegek arról, melyik politikus épp mit tekintett meg a környéken, azt hogyan értékelte, javarészt persze dícsérte, legyetek hát elégedettek polgárok, mert ő is az, nézzétek hogy mosolyognak vele együtt az emberek erről a fotóról... ez nem hoz lázba, no.
Amiért mégis átnézem ezeket a lapokat, azok a különböző rendezvényekről szóló infók, mikor, mit, hol találhatunk, ha mennénk.
Múlt héten azért találtam pár érdekesebb cikket, többször is, még örültem is: kezd feljönni a minőség, tán mégis érdemes lesz egy kicsit több figyelmet szentelni az írottra.

Hétvégén csevegtünk D.-vel, közben kérdezett:
- ...és tetszett az újság?
...ugyan mióta érdeklik a lapok, jó ha minden szökőévben kinyit egyet...
- Milyen újság?
- Nem láttad? Mégsem jött?
- ???
- Felhívtak egy napilaptól, hogy lehet igényelni tőlük, próbaolvasást egy hétre...
- ...most, hogy így mondod...
- ...lemondtam szombaton.
- Akkorjó.

2 Kommentare:

  1. Antworten
    1. Fokozható (ez is): ma is kaptunk lapot, úgy tűnik levélben kell majd lemondani, mert telefonon nem "értették meg", vagy valami ilyes...

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.