Mittwoch

Tavaszka

Mindenki nyafog (magam is), mert a naptár nem ezt mondja: nem havat, hideg, metsző szelet. Nem zavarna egyébként, csak az, hogy pár programot derékba tört, vagy bonyolított, ill. hétfőn kissé megnehezített.
Hazafelé, D.-nek volt szerencséje megúszni egy pörgős mókát az autópályán...
Az előtte, de a másik sávban haladó autó vezetője, megijedhetett egy, a leállósávban veszteglő autótól, megrántotta a kormányt, majd mindjárt vissza is, mert nyilván észrevette az őt követő D.-t, majd ismét, immáron végzetesen ismét vissza, de akkor rendesen, amitől pörögni kezdett a csúszós, havas-jeges úttesten. Emberem gyakorlott, sokat látott sofőr tán még élvezi is a hasonló útviszonyokat, ő nem rántott, csak a belső sávba húzódva gázt adott, így sikerült megúsznia, hogy a keringő részese legyen. A kis autó, a betonterelőig pörgött, aztán a fények már nem mutattak mozgást, csak az érkezők lámpái böktek a fehér aszfaltra...
D. ennyit látott.

2 Kommentare:

  1. Neked sem lehet könnyű ezeket végig hallgatva jobban aggódok csak...
    Gyerkőcökkel mi van? Már jó volna őket is látni! Dobhatnál fel róluk pár képet ide is...
    Szió

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Jól vannak, ők is várják már nagyon a hétvégét, a vasárnapot pontosabban -a "mamánál" töltjük. Ti, merre? Elkészültek a tojások? : )
      Nyilván nem a fentebb posztolt képekre gondoltál, de a fényképezőg oda, már jó ideje nem készült érdemleges fénykép az úrfiakról -sajnos.

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.