Dienstag

Trenírozom a füleimet

Persze a hallásom jó, csak az ékszereket bírja rosszul, nem is hordok évek óta még, anyagát tekintve nemes fülbevalókat sem. De előkerült a napokban ami van - már 20 percig is el bírom viselni az égő fájdalmat - kicsinek is tudok örülni.

Ez utóbbiról jól ismernek a rokonok és a barátok is. Erre nemes példa egy maholnap 20 éves történet, el soha nem feledem.
Egy rokon lányzó járt Párizsban, alig vártam a beszámolót milyen volt, mit látottt, mit fényképezett és persze, hozott-e nekem képeslapot, kavicsot, valamit.
Hozott. Igen örültem a Disneyland mekijéből hozott eredeti figurákkal díszített kis, áttetsző csomagnak, benne a műanyag villának és szalvétának, de ő szólt: milyen jó, hogy nekem még ilyen csekmetekkel is örömöt lehet szerezni... 

Nem nézegettem sokáig a csomagot, és az ehhez hasonló bántásokat sem állom továbbra sem, a fülbevalókat meg elraktam. Majd, valamikor.

5 Kommentare:

  1. Antworten
    1. A mi? Mi köze a körmömnek a fülemhez?

      Komolyan: Mázoljam össze a fülbevalóimat? Van túlélő, aki mesélhet róla és be is vált?

      Löschen
    2. ( Nincs közvetlen kontakt a bőröm és a fém között. Nagyon elmés. )

      Löschen
  2. Hát, nemesfémmel nem merném megpróbálni, de valamelyik olcsóbb bizsuval tehetnél próbát. :D Régen körömlakkoztuk a suliban, és van, akinek bevált.

    AntwortenLöschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.