Donnerstag

gyertyafújós

Feketeerdőt kért, ami már kisújból megy és talán nem bánom meg, hogy ezt le mertem írni így előre.

Már elújságoltam, hogy gimnazista lett ő is, kiderülhetett, hogy oda, meg vissza vagyok érte, mint egyébként mindenki, olyan ártatlan angyali képe van mindenkit megvesz magának.
A nyáriszünetet eddig szívszaggató sóhajtozással töltötte. Unatkozik. ( ??? )



Viselkedni is tud, mindenkit elkápráztat idegenben, minket is, közben idehaza pimasz ördögfiók.
Megszállott kosaras, viszont újabban, egész pontosan az EB kezdetére datálható a fociimádata: még stoplist és fan-pólót is vett a zsebpénzéből, pedig eddig abból egy petákot ki nem adott volna.
Biciklin közveszélyes sebesség-megszállott, így kivácsian várom mihez kezd a deszkával amit nemrég rendeltem nem szülinapra, de meglepetésnek.
A vizet imádja, le sem tagadhatná, hogy vízben született, úszik halmódjára és legkönnyebben a kádból is leeresztéses módszerrel csalogatható ki.
Pocsék evő lett a valamikori vegán kisfiúból, szinte semmit nem eszik meg kritizálás, finnyogás nélkül, talán a hamburgeren, kapron és az uborkán kívül.
Családi berkekben Mauglinak hívjuk vagy Ferkelnek ( malac ), ezt nem is magyarázom*, csak feljegyzem, leginkább magamnak.

Őrülten akaratos, ajtócsapkodós, krokodilkönnyeket hullató kiskamasz.

A tortán a gyertyák száma 10 lesz.



*utál fürödni, minden tagja kék, zöld, vagy lila, esetenként sebes, vastagon, amit lefejeget, emígyen soha el nem tűnik, vagy nyoma marad... ehh!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.