Dienstag

BaNYeK!

BÜSZKE
...amikor hazaérvén azt meséli a nagy, hogy csak ő készítette el a szünidei mappa összes feladatát és ihhajja-csuhajja, milyen jó az iskola, ej de hiányzott és milyen jó tanulni! Majd fejestugrik a hétre feladott öt lapnyi stencilbe és seperc alatt kivégzi, mer az milyen jó, ha a szabad napokon a házi helyett olvashat inkább.
...amikor hazaérvén a kicsi csak száll és repdes, milyen szuper a suli, milyen remek dolgot talált ki a tanítónéni, hogy minden elsős egy másodikas diákkal dolgozik, és a kissebbem, már az oviban is favorizált hosszúhajúnak lett a "mentora"... és mert az iskolából nem kapott, kért tőlem feladatot: tanulnom kell anya, hogy a S. tanulhasson tőlem! (Jézusmáriaszentjózsef! -Bár a motiváció édesmindegy honnan jön, csak érkezzen.)

NYÚZOTT
...bár a fene tudja miért, no meg kedvetlen is, bár már kevésbé, a fentiek, meg a holnap délután miatt, mert két lyányka jön, itt lesznek velünk egy kicsit és kicsit izgulok, szeretném, ha jól éreznék magukat, no meg, hogy legyen kegyes a véletlen és elkerüli a ház táját is, ne legyen már összefejeléses móka, se hasonló...

KOPOTT
...hogy az ember színe két hónap után hova vész? Ma ki kellett volna feküdnöm a napra. (höhöhö)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.