Donnerstag

Vigyázz mit kívánsz... meg... Minden rosszban...

Már rég vágytam ilyen félbehajtható, hordozható PC-re, ami miénk is lett a villám hathatós segítségére, majd a biztossító bosszantó tétovázásának köszönhetően*.
Mondjuk tartottam a német billentyűzet kezelésének elsajátításában, de olybá tűnik, az ujjaim már tudják hol, melyik karaktert kell keresni, megtalálják. (Bár igen nehezen látom be, miért cserélt helyet a nagyra becsült "z" és "y" karakter...)
A nézegetés korábbi szakaszában már felmerült, ha mobil a gép, legyen igazán az, kellene egy wlan-os modem, mert az élvezetek halmozva jók. A szolgáltatónak jeleztük a hétvégén, hogy a doboz is odalett, küldtek hát másikat, ami, a kívánt jót teszi lehetővé: az ágyban ülve, net-kábel nélkül küldök üzenetet mindazoknak, akik idelátogatnak. Mondjuk összehangolni a géppel nem volt piskóta, elírtam a kért kódot és csak sokadjára jöttem rá, mi a baja velem.




*az említett (biztosító) csoda pofa! Muszájból és nagy naívitásunkból fakadóan vettük eme ketyerét, gondolván: még majd örülni is fognak a költségkímélő megoldásnak, amit választottunk, remek! Dehogy, makacsul, de előíráshűen ragaszkodnak azon álláspontjukhoz, miszerint a javítást fizetik, az olcsóbb (300petákkal) vásárlásos verziót nem..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.