Samstag

Épségben

megérkeztünk és talán számotokra is örvendetes hír lehet, a várható ittartózkodásunk puszta pihenésnél jóval több lesz, tartósítva leszünk, ugyanis.
A só áldás, a füstölés pláne, ha sonkáról van szó és bár mi elevenebbek vagyunk, tán élelemként sem végezzük soha, de e kettő áldásos, utóbbi esetében áldatlan hatásait élvezzük.

Basszus, hát nem épp itt ég a hegyoldal?




2 Kommentare:

  1. az épségnek örülök, érezzétek nagyon jól magatokat :) az égő hegyoldal és annak oltása végül is érdekes látvány - de nem éri meg mégsem, nagyon szomorú :( remélem, eloltják hamar!

    mi épp olaszországban voltunk egyszer, néztük, hogy oltanak repülőről - és akkor írták az ottani újságok, hogy volt, hogy a repülő a vízzel együtt egy búvárt is felszippantott, majd az égő erdőre öntött :(

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Köszönjük, az említetten kívül minden ok. A tűzoltó repülők már este sem jártak, csak a kocsik ( ezek éjjel is ), ill. az utcában folyamatosan mászkálnak az ún. katasztrófatúristák.
      Az éjszaka borzalmas volt, vaskos füst kint és bent, a társaság ennek ellenére tudott pihenni, kivéve engem, én köhögtem inkább, meg bőrön át vizet vesztettem...
      Meleg van és a tenger is csodás, majd mesélek.

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.