Dienstag

D. angyali türelméről

Tulajdonképpen derül rajtam, amiért felkaptam a vizet.

Ennél az ügyfelénél még tavaly járt. Némi komplikáció adódott a kapcsolatfelvétel után, történetesen az, hogy emberünk képtelen volt önállóan kilincset választani, tán azt sem tudta hol lehet ilyesmit beszerezni. D. megmondta mekkora összegtől kapható, mire a megrendelővel megbeszélték, meddig mehet az árral. Kiválasztottuk (mi, igen), megrendeltük, D. a beszerelés napján a legyártott ajtóval együtt vitte, tetszett, az is került fel. Egy hosszabbított délelőttöt töltött ott, mert a fal görbe volt meg srég is, azt is meg kellett oldani -a régi bejáratiajtó kitépése után közvetlen, de aztán hamar bekerült az új kilincsestől, zárastul, a kuncsaft megelégedését azonnali fizetéssel tanúsította, mindenki hepi, viszlát.

Innen a probléma:
Telefonált hétfő este: rokon-vendégek érkezését várják szerdára (holnapra), szeretnének nekik kulcsot adni, de a zárhoz csak három van, még kellene kettő. D. azonnal menjen zárat cserélni!

A zárakhoz, még a spéci biztonságihoz, ami vagyonba kerül is max. 3 kulcsot adnak, bár láttunk már olyat, amihez négyet. Ha többet szeretne valaki, semmi gond, de azt rendelni kell, ami legkevesebb egy hét. Neki sima -a márkanév végén kétté- zára van, nem is merült fel igény másra, magyarul másolható. Tőlük öt km-re a kulcsmásoló, este hatig nyitva, de nem, azt nem, D. cserélje ki a zárat!
Mindeközben persze D. a Fővárosban, az ügyfél ma már nem veszi fel a telefont, pedig jó lenne meggyőzni a kulcsmásolás áldásos következményeiről. Amennyiben nem, venni kell egy zárat Bécsben, ugyanott másoltatni hozzá kulcsot, azt levinni az ürgéhez és beszerelni, vagy megyek a két úrfival és elkérem a tőlünk 45km-re élő háziaktól a kulcsot és másoltatok magam, nő létemre, mert az ottani férfi erre, valamilyen érthetetlen okból képtelen.

6 Kommentare:

  1. Hát, én minimum taxiárban számolnám az oda-vissza 45 km-t + tanácsadói díjat a másolásért (és a két gyereknek minimum négy-négy gombóc fagyi)! én csak azt nem értem, hogy aki ilyen szinten képtelen az önálló életvitelre, annak hogy lesz pénze házra???

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. A fején találtad a szöget. Mi már nem egyszer vitattuk meg az általad leírtakat: hogy a csudába jut el egy ilyen Életre Felkészült Ember addig, hogy házat épít, egy autó per főt tart fent a családban, ill. ezeken felül vígan él, mint Marci Hevesen. Hogy?
      Mert legyen neki, persze, legyen mindenkinek, de ilyen feltételek mellett hogyan keresi meg a rá valót?

      Lehet nekünk kellene fizetni tanácsadói díjat? ; )

      Löschen
    2. Mármint mi fizetnénk neki...

      Löschen
  2. Délután telefonált a háziasszony: "D. ne aggódjon, megoldják!" : D

    AntwortenLöschen
  3. Huh, nagy kő esett le a szívetekről, gondolom! :D

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. A fene sem kívánt ezért annyit autózni. ...de mindent, az elégedett kuncsaftért!

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.