Donnerstag

Arról, amit lehet és amit nem

Amíg a trambulin állt (hol az egyik, hol a második -ugye), alig tucatszor ha ugráltam benne. De a tudat, hogy lehet, elégedetté tett.
Végre süt a nap, nem kell nagykabát, mennék örömmel, de a szerkezet dobozban, mert még nem tudjuk hová tehetnénk és mivel rögzíthetnénk.

Ha már napsütés, mesélhetnék a kertről, mert lehetne menni veteményezni, de a kertnek nincs kerítése és a gyakori vendégeink, az őzek lelegelnék ami sarjadna, szóval a kert is feltételesmódban csak és a távoli, még láthatlan jövőben.


Hétfőn házat állítottak, túlélték (soha ilyen ügyetlen darussal nem volt dolguk), D. gerendavégeket hozott haza, azt ropogtatja a vidám, pattogós tüzecske, fűti a fürdővizet, a házat. Apa tegnap tetőt rakott idegenben, a hidegben, mi meg itt a melegben....





5 Kommentare:

  1. Jaj őzike!!! Milyen jó és milyen nem? Tesómnak sem sikerült a találkozás velük!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Nagy állatbarátnak gondolom magam. De az őzeket és ezt a rafinált, piszok kis őzbakot majd csak a kerítés elkészülte után fogom újra szeretni. Talán.

      Löschen
  2. Tesóm jött hazafelé és a mezőnél a bokorból előugrottak hirtelen egy egész csapat. 30 km/h-val gurult egy kézzel fogta a kormányt és ivott pont...ráfékezett és teljesen kihasalt az aszfaltra. Eltört az újja, megműtötték, mert teljesen odalett"...most be van könyékig gipszelve és tele zúzódásokkal... Megúszta, bár elvesztette eszméletét is a becsapódásba...más nem tört el. Azt mondta vesz szívószálas hátizsákot legközelebb, de akkor sem áll meg inni csak...
    D:))
    Szépek szépek, de ha kárt tesznek...meg életeket elvesznek, akkor haragszik az ember...mért pont....

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Gyere, utáljuk őket együtt!
      (bár, olyan szépek!)

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.