Freitag

A mai

ember egyik legnagyobb szolgálatot végző hétköznapi eszköze a telefon. (Személyes vélemény, nem szeretnék ebbe jobban belemenni. Talán mégis, egy kicsit:)
Van cáfolatom: ha az elérni kívánt valamilyen okból (a tetőn dolgozik / nem hallja / nem ügyelt rá és lemerült / ebédszünetet tart / látja a számot és nem kíváncsi a hívó fél mondandójára - ignorál) nem veszi fel. Ez esetben átok. Írtam volna már? Nyilván gyakran jön szembe a probléma.

Töbnyire zuhanyzom. De van az a nap, ami után jólesik egy meleg, habos fürdő. Ha viszont egy félelmetesen vicsorgó, nem mellesleg kemény és a találat helyét nézve nehéz, szájában mozdonyvezetőt szorító legodino esik az ember szemére, megbánja, hogy nem maradt inkább a kevésbé életveszélyes zuhanyzás mellett.

A reggeli taposós móka sem volt kutya, de ezt a párosítást ismeritek: mütyűr lego vs. talp.
Az úrfiaknak nem kellett percekig könyörögni, hogy keljenek már fel...


No, most írtam.

2 Kommentare:

  1. Ezt megkaptam :) - de én még az ilyen írásaidnak is örülök (nem azért, mert szadista vagyok) - sajnálom a fájdalmakat, okulva belőle pihenésképp nem ajánlom azt, hogy ülj be egy kád finom meleg vízbe.... szélmentes, kellemesen napos időben feküdj ki a teraszra a napra, amikor a dinókezelők iskolában vannak :) melléd a telefon + kávé + könyv...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. : )

      Terasz még mindig csak elméletben, persze attól még van hova feküdni, csak mesélem.
      ; ) A jószándékot köszönöm! Szerencsés vagyok, hogy Te nem gyilkolnál le orvul elrejtett dinóval és a többivel.

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.