Montag

Van fontosabb dolgom is...

Amikor a rég, piszok rég nem látott távoli ismerős a pofakönyvön keresztül kérdezi, hogy mit érdemes e hét vasárnapján megnézni Grazban.
Nem tudom.
Nem, mert nem ott lakunk, nem mert évente jó, ha tízszer megfordulunk ott, és nem is azért, mert nem azt kérdezte meg, hogy vagyunk, még csak a végére odaszorítva sem, hanem mert tényleg gőzöm sincs.
...és még azt sem közölte, ha már kérdezett, hogy mit is szeretne: vásárolni, nézelődni, vásárba menni?

De rákerestem, küldtem neki ilyen-olyan linkeket, babráltam vele kicsit, utánagondoltam, vajon én a helyében mit szeretnék...
Nem ment rá a délelőttöm, csak alig negyed órám, tán még annyi sem, de válaszul azt kaptam, köszi Thea!, emígyen még azt sem tudtam meg, hasznosnak bizonyult-e amit küldtem, pedig azzal köszöntem el, egyébként kedvesen a linkeslevélben, hogy ha lenne még kérdése, tegye fel őket bátran.

...szivi!

4 Kommentare:

  1. Bleeeeeeeeee :( erre ezt tudom mondani.:)

    AntwortenLöschen
  2. Ismerős szitu :) tőlem rendszeresen kérdezik meg (ha nem is tök ismeretlenek, de olyanok, akikkel akkor találkozom először), hogy melyik budapesti szállodát ajánlanám, ha jön valaki Bp.-re - hát én sok helyen aludtam már, de budapesti szállodában még bent sem jártam szinte soha :D

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. : D

      ...és még vannak, azok, akik állásközvetítőnek néznek.

      Löschen

Szabad a véleményezés, de kérlek légy kedves! Itt nem bántott senki.

A régebbi bejegyzésekhez írt hozzászólásod, csak engedélyezés után jelenik meg.